fbpx

Rólam

Üdvözöllek!

Lázár-Both Klaudia, Dija vagyok és köszöntelek a sminkes oldalamon! Egy fontos alkalomra készülsz és szeretnéd profira bízni a sminked? Gyere hozzám és alkossuk meg együtt azt a sminket, ami neked a legjobban áll! Miért válassz engem?

Már kiskorom óta az életem részét képezi a sminkes világ, hiszen táncosként sokszor kellett már egészen fiatalon színpadi sminket varázsolnom kezdetben a saját, aztán más csapattársaim arcára is. ️

Ekkor kezdődött nálam a sminkelés szeretete, így nem volt kérdés, hogy a későbbiekben is ezzel a szakmával foglalkozom majd.  🖤

Sminkes iskolák és képzések után 5 éven át a MAC Cosmetics csapatát erősítettem üzletvezetőként is tevékenykedtem. Nagyon szerettem minden egyes percét, de egy idő után rájöttem: valami újat szeretnék, valami sajátot – olyan márkát, ami csak az enyém.

Így született meg a DIJA Makeup. 🖤

Karrierem során részt vehettem címlap fotózáson, divatfotózáson, divatbemutatókon, forgatáson, készíthettem sminket külföldi sztár fellépőnek, több hazai hírességnek. – Fontosnak tartom a sminktrendek nyomon követését és a folyamatos fejlődést gyakorlást. Saját vállalkozásomat több mint egy éve indítottam el, ezzel egy újabb álmom vált valóra. Saját brandemet képviselve tartottam már sminkbemutatót és kiállítóként is részt vettem Budapesten egy exkluzív bálon. Alkalmi sminkek mellett menyasszonyi sminkeket is készítek, ahol részese lehetek az esküvő legmeghittebb pillanatainak, és sminktanácsadást is tartok.